Våra tjänster för laddstation

Ett brett utbud av smarta och trygga lösningar

Låt oss ta hand om drift, system, service och dagliga rutiner för er laddstation. Så kan ni lugnt och tryggt fortsätta att fokusera på kärnan i er verksamhet.

gito logo ikon

Drift, övervakning och betallösning

Hur ser era behov ut? Vårt system för daglig drift, övervakning och styrning av laddstationer går att anpassa och skala upp eller ner. Vi erbjuder er även bland annat kundservice samt en smidig och flexibel betallösning med moderna funktioner för olika betalsätt.

gito logo ikon

Laddhårdvara

En laddstation för tunga fordon måste såklart erbjuda pålitlig DC-laddning. Vi arbetar med marknadens främsta laddare och vi väljer och installerar alltid utrustningen utifrån era behov av laddplatser, laddstolpar och effekt.

gito logo ikon

Elhandel

Till er laddstation levererar GITO el anpassad för laddning av tunga fordon. Vi optimerar laddningen utifrån aktuellt spotpris.

gito logo ikon

Projektledning

Depåladdning, semipublik eller publik laddning? Logistikcenter, åkeri, hamn eller annan viktig knutpunkt? Vår personal har gedigen erfarenhet av att upprätta laddinfrastruktur för olika verksamheter, på olika typer av platser. Vi hjälper er att komma i igång med elektrifieringen och vi projektleder satsningen effektivt ända in i mål.

Upptäck våra andra erbjudanden

Helhetslösning för laddstation

Med vår helhetslösning kan ni etablera en laddstation och låta oss ta hand om allt – inklusive investeringen. Vi sköter allt från installation av hårdvara till elhandel och service, så att ni i lugn och ro kan fokusera på er kärnverksamhet.

Investera i egen laddstation

Investera i och äg er egen laddstation för tunga fordon, så sköter vi resten. Ni kan känna er trygga – vi har kompetens och lång erfarenhet av installation och drift av laddutrustning. Ni får också möjlighet till bland annat fördelaktig elhandel.

Vill ni veta mer om våra tjänster?

porträttbild Josip Glavas

Josip Glavas

Sälj- och marknadschef

josip.glavas@gito.se
+46 73 800 25 93

porträttbild Pontus Möller

Pontus Möller

Affärsutvecklare/Key Account Manager

pontus.moller@gito.se
+46 70 583 98 62