Investera i egen laddstation
för tunga fordon

Ni äger laddstationen
– vi bygger den

Det fördelaktiga alternativet för er som vill äga en laddstation för tunga fordon och ha huvudansvaret för den. Vi på GITO kan ta hand om bland annat dessa delar:

  • Laddutrustning – rådgivning, installation och driftsättning.
  • Drift, övervakning och betallösning.
  • Elhandel för laddning av tunga fordon.

Ni investerar i all utrustning och arbete, sköter mark- och kraftentreprenad samt står för löpande service och reparationer. Erbjudandet är särskilt lämpligt för er som har kompetens på dessa områden och vill erbjuda till exempel depåladdning, portladdning eller kajladdning för ellastbilar, elbussar och andra tunga fordon.

Vi erbjuder även tilläggstjänster som projektledning och markentreprenad via betrodda partners samt skräddarsydda paket med service och tjänster.

Upptäck våra andra erbjudanden

Helhetslösning för laddstation

Funderar ni på att etablera laddstation utan att själva äga den? GITO har helhetslösningen – vi investerar i laddstationen och sköter allt från installation av hårdvara till elhandel och service. Ni kan i lugn och ro fokusera på er kärnverksamhet.

Kompletta tjänster för laddstation

Våra tjänster ger er den trygghet och flexibilitet ni behöver för laddstationen. Utifrån era behov sätter vi gärna ihop ett paket med de delar som passar er bäst – från drift och betalning till elhandel och service.

Vill ni investera i egen laddstation?

porträttbild Josip Glavas

Josip Glavas

Sälj- och marknadschef

josip.glavas@gito.se
+46 73 800 25 93

porträttbild Pontus Möller

Pontus Möller

Affärsutvecklare/Key Account Manager

pontus.moller@gito.se
+46 70 583 98 62