Helhetslösning för laddstation

Vi tar hand om allt
– från investering till drift

Vill ni etablera en laddstation för tung trafik, men inte investera? Ni går i goda tankar! När ni låter ellastbilar och andra eldrivna tunga fordon ladda hos er är ni med och skyndar på elektrifieringen av transporter.

Vårt helhetserbjudande passar er som vill erbjuda smidig laddning på logistikcenter eller laddning för åkerier och liknande verksamheter. Genom depåladdning eller semipublik laddning kan ni samtidigt bli en attraktiv samlingspunkt för chaufförerna.

På vägen finns det många beslut att fatta och aktiviteter att koordinera. Det kan vara skönt att låta oss ta investeringen och sköta allt, så att ni kan fokusera på kärnan i er verksamhet.

Detta ingår i helhetslösningen

Vårt erbjudande täcker utrustningen, arbetet och tjänsterna som behövs före, under och efter etableringen av laddstationen. Och vi är alltid öppna för anpassningar, så att ni får den lösning som är bäst för just er.

Gito logoicon

Investering i all utrustning och allt arbete

Gito logoicon

Mark- och kraftentreprenad

Gito logoicon

Laddutrustning – installation och driftsättning

Gito logoicon

Drift, övervakning och betallösning

Gito logoicon

Elhandel för laddning

Gito logoicon

Service och reparationer

Upptäck våra andra erbjudanden

Investera i egen laddstation

Vill ni investera i och äga er egen laddstation för tunga fordon? Då tar vi gärna hand om resten! Vi har samlad kompetens och lång erfarenhet av installation och drift av laddutrustning – dessutom kan vi erbjuda ett paket av tjänster och fördelaktig elhandel.

Ett brett utbud av tjänster

Våra tjänster ger er den trygghet och flexibilitet ni behöver för laddstationen. Utifrån era behov sätter vi gärna ihop ett paket med de delar som passar er bäst – från drift och betalning till elhandel och service.

Vill ni veta mer om vår helhetslösning?

porträttbild Josip Glavas

Josip Glavas

Sälj- och marknadschef

josip.glavas@gito.se
+46 73 800 25 93

porträttbild Pontus Möller

Pontus Möller

Affärsutvecklare/Key Account Manager

pontus.moller@gito.se
+46 70 583 98 62