Ladda tunga fordon
– våra erbjudanden

Laddstationer, laddnätverk och tjänster

Vill ni etablera en laddstation för tunga fordon som ellastbilar? Ladda dem i vårt laddnätverk? Hitta rätt tjänster för laddning?

Kanske har ni åkeri, godsterminal, logistikcenter eller markyta där ni funderar på att etablera laddstation. Oavsett om ni tänker er depåladdning, semipublik laddning eller publik laddning så har vi på GITO har rätt lösningar för era behov. Tillsammans väljer vi de rätta alternativen.

Med vår långa erfarenhet och spetskompetens inom laddning och elhandel ser vi till att ni får det som är bäst för er verksamhet.

Helhetslösning för laddstation

I vår helhetslösning tar vi ansvar för allt som gäller laddstationen – från investering och installation till löpande drift och underhåll. För att möta era behov på bästa sätt kan vi skräddarsy ett paket av våra tjänster, inklusive fördelaktig elhandel.

Investera i egen laddstation

För er som vill investera i och äga infrastrukturen till er laddstation har vi rätt erbjudande. GITO levererar laddutrustning och tar hand om installation och drift. Dessutom kan vi leverera smarta tjänster och elhandel anpassad till laddning av tung trafik.

Ett brett utbud av tjänster

Upptäck våra tjänster för er laddlösning – vi erbjuder bland annat installation av hårdvara, drift, bokningssystem, betallösningar, elhandel och batterilager. Tjänsterna kan skalas upp eller ner och kombineras så att de passar just era förutsättningar.

gladda människor

Partnerskap för laddning

Letar ni efter en stabil och kunnig partner inom laddstationer? GITO har de samlade erfarenheter, kompetenser och kontaktvägar som krävs för att planera, projektera, bygga, lansera och drifta laddstationer för tung trafik. I processen kan vi ta ansvar för alla eller utvalda delar, allt beror på hur era behov och perspektiv ser ut. Hör av er till oss så pratar vi mer och hittar en skräddarsydd lösning som ger er det ni behöver.

Kontakta oss om laddning av tunga fordon

porträttbild Josip Glavas

Josip Glavas

Sälj- och marknadschef

josip.glavas@gito.se
+46 73 800 25 93

porträttbild Pontus Möller

Pontus Möller

Affärsutvecklare/Key Account Manager

pontus.moller@gito.se
+46 70 583 98 62